Packshot Uncharted 2 Collector's Edition

Nathan Drake is terug in Uncharted 2: Among Thieves. De game speelt zich ditmaal af in de Himalaya, waar nieuwe schatten zijn te vinden. Uncharted 2 komt 23 oktober uit exclusief voor de PlayStation 3.

Het normale packshot hadden we al gezien. Vandaag is de packshot verschenen van de Limited Collector's Edition. Je kunt hem hieronder checken. Ga jij deze speciale versie van de game halen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?