Check hier alle PlayStation State of Play content

Packshot Poképark Wii onthuld

Met Poképark komt Nintendo Japan met een gloednieuwe Pokémon game voor de Nintendo Wii. In deze nieuwe Pokémon game speel je met Pikachu in een geheel nieuwe 3D omgeving en zul je allerlei andere Pokémon vriendjes tegenkomen. Nintendo heeft echter nog niet veel info losgelaten over deze game, maar vandaag verscheen al wel de packshot van de game.

De game is overigens alleen nog maar in Japan te verkrijgen, maar over een tijdje ook hier in Nederland. De game zal namelijk op 9 juli verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?