Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Packshot Modern Warfare 2 toont heimwee

Begin vorige maand kreeg de opvolger van Call of Duty: Modern Warfare een naamswijziging, waardoor 'Call of Duty' uit de naam werd verwijderd. Het is daarom opvallend dat het packshot van de game, die vandaag is gepresenteerd, juist wél deze naam draagt.

Als we het officiële packshot dus mogen geloven, is de naam nu weer gewijzigd naar Call of Duty: Modern Warfare 2. Laten we het zo maar houden dan, of kan het voorvoegsel volgens jou toch beter de benen nemen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?