Packshot Metal Gear Solid: Peace Walker sluipt naar binnen

Hoewel Hideo Kojima zei dat Metal Gear Solid 4 de laatste Metal Gear zou worden van zijn hand, is hij nu toch bezig met Metal Gear Solid: Peace Walker voor de PSP.

Een Japanse en een Engelse demo waren recentelijk nog uitgekomen. Vandaag werd het packshot laten zien van Peace Walker. Check hem hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?