Packshot Katamari blijft plakken

Na vele Katamari-games komt Namco-Bandai nu met Katamari Forever. De game verschijnt exclusief voor de PlayStation 3 en kent nieuwe items, stijlen en een speciale sprongbeweging.

Vandaag is er een Amerikaanse packshot vrijgegeven van Katamari Forever. Zoals je ziet, plakt er nogal veel op deze packshot. Check hem hieronder!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?