Pac-Man viert 30 jarig bestaan

Wie kent Pac-Man nou niet? De afgelopen 29 jaar zijn er al een hoop Pac-Man games verschenen en nu komt Pac-Man terug met een nieuwe game ter ere van zijn dertig jarig bestaan.

Bedenker van Sonic, Hirokazu Tayahara, werkt mee aan het project. Hij is momenteel namelijk aan de slag als ontwikkelaar en uitgever van de Pac-Man game bij Namco Bandai.

Verder is er nog niks over de game bekendgemaakt. We weten alleen dat de game in 2010 zal verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?