Paaldansen op de Wii

Met de komst van Wii Fit is het mogelijk je conditie en spierballen naar een hoger niveau te brengen. Wanneer je in de wereld kijkt naar workouts zie je tevens dat paaldansen 'hot' is. Peekabooo Partable Poles, leverancier van draagbare danspalen, heeft deze verschijnselen ook gezien en is druk opzoek naar een partner om een paaldansgame voor de Wii te kunnen ontwikkelen.

Peekaboo heeft onder andere Carmen Elecrtra, The Pussycat Dolls, The Spice Girls en Kylie Minogue in haar klantenbestand.

Wanneer een partner wordt gevonden die bereidt is deze game te ontwikkelen EN wanneer Nintendo bereidt is een licentie af te geven voor dit ietwat pikante spel, dan zal de game naar de Wii komen. Volgens Peekaboo 'just a matter of time'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?