Ozzy Osbourne verleent stem aan Brutal Legend

Tijdens de persconferentie op de E3 van Electronic Arts kwam de oprichter van 'Double Fine Productions', Tim Schafer, zijn praatje houden over de game Brutal Legend. Naast de footage van de game sprak Schafer over de stemmen die in de game verwerkt zitten.

People ask if I made this game to meet all these people. And the answer is: Yeah!.

De stemmen in de game worden vertolkt door onder andere Lita Ford (van The Runaways), Lemmy Kilmister (Motorhead) en niemand minder dan Ozzy Osbourne. Deze laatste heer komt overigens ook zelf in de game naar voren.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?