Ozzy in Rock Band

Heavy Metal legende Ozzy Osbourne verschijnt met zes nummers voor het eerst in Rock Band. Naast drie nieuwe nummers van zijn binnenkort te verschijnen album Scream, worden er ook nog drie klassiekers uitgebracht waaronder Crazy Babies en No More Tears. De nummers zijn per 16 juni beschikbaar.

De nummers kunnen per stuk of als geheel pakket worden gedownload op de drie consoles. Voor de Wii kunnen de nummers alleen afzonderlijk worden gedownload.

Zie hieronder de prijzen:
PlayStation Network - 1,99 euro per stuk of 9,99 euro totaal
Xbox Live - 160 Microsoft Points per stuk of 800 Microsoft Points totaal
Wii Winkelkanaal - 200 Wii Points per stuk

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?