Overzicht persconferentie Ubisoft

Ubisoft sloot de eerste dag op de E3 af met een bijna twee uur durende persconferentie, waarin ontzettend veel games langs kwamen. In dit overzicht kun je alle trailers die tijdens de show werden getoond nog een keer terugzien. Welcome, fellow nerds!

Red Steel 2

Shaun White Snowboarding: World Stage

Academy of Champions

Splinter Cell: Conviction

R.U.S.E.

Imagine Town
Een webgame van Ubisoft. Tijdens de presentatie van de uitgever werd bekend dat deze website het drukst bezocht is van alle websites van Ubisoft. Ook vertelden ze dat ze al hun games proberen te linken aan een bepaalde website.

Your Shape

Rabbids Go Home

Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up

Assassin's Creed 2

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?