Overwatch volgende week gratis te spelen op Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 7 oktober 2020 11:08

Als je Overwatch altijd al had willen uitproberen, dan heb je nu geluk. Overwatch is volgende week namelijk gratis te spelen op de Nintendo Switch.

Overwatch is al een geruime tijd een ontzettend populaire game, met veel spelers en meerdere eSports-competities. Het is echter nog wel eventjes wachten op het vervolg, Overwatch 2, die ook naar de Nintendo Switch komt. Voor eenieder die de game nog niet heeft kunnen uitproberen, is er wel goed nieuws. Vanaf volgende week is de populaire shooter Overwatch namelijk gratis te spelen op de Nintendo Switch. Wanneer je in het bezit bent van een Nintendo Switch Online-abonnement kun je vanaf volgende week dinsdag de game een week lang uitproberen.

Overwatch is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Vanaf 13 oktober is de game een week lang gratis te spelen op de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord