Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Overwatch volgende week gratis te spelen op Nintendo Switch

Als je Overwatch altijd al had willen uitproberen, dan heb je nu geluk. Overwatch is volgende week namelijk gratis te spelen op de Nintendo Switch.

Overwatch is al een geruime tijd een ontzettend populaire game, met veel spelers en meerdere eSports-competities. Het is echter nog wel eventjes wachten op het vervolg, Overwatch 2, die ook naar de Nintendo Switch komt. Voor eenieder die de game nog niet heeft kunnen uitproberen, is er wel goed nieuws. Vanaf volgende week is de populaire shooter Overwatch namelijk gratis te spelen op de Nintendo Switch. Wanneer je in het bezit bent van een Nintendo Switch Online-abonnement kun je vanaf volgende week dinsdag de game een week lang uitproberen.

Overwatch is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Vanaf 13 oktober is de game een week lang gratis te spelen op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?