Overwatch publiceert Tracer comic series

Geplaatst:

De Overwatch lore krijgt eindelijk weer wat uitbreiding. Blizzard Entertainment en Dark Horse Comics hebben aangekondigd dat Tracer de ster is in een nieuwe comic series genaamd London Calling.

Dark Horse Comics is de laatste tijd niet alleen maar bezig geweest met het Cyberpunk 2077 lore book. In samenwerking met Overwatch hebben ze namelijk een nieuwe comic series geproduceerd. De Overwatch: Tracer - London Calling comic series gaat over een jonge Tracer die van alles meemaakt in de straten van Londen. Nadat de Petras wet was aangenomen en Overwatch uit elkaar was gegaan, ging het plichtsbesef en de snelheid bij Tracer niet weg. De eerste comic gaat dan ook over Tracer die inwoners van Londen te hulp schiet. Naast het uitbrengen van deze comic series, heeft Overwatch een evenement aangekondigd: de Tracer Comic Challenge. In dit evenement kunnen spelers een epic skin voor Tracer en andere cosmetics verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is het winnen van games in Overwatch.

De eerste Tracer - London Calling comic is nu al gratis te lezen via de sites Dark Horse Digital en PlayOverwatch. Het Tracer Comic Challenge-evenement loopt van 15 september tot en met 28 september.

Bron: Blizzard Entertainment
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord