Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Overwatch publiceert Tracer comic series

De Overwatch lore krijgt eindelijk weer wat uitbreiding. Blizzard Entertainment en Dark Horse Comics hebben aangekondigd dat Tracer de ster is in een nieuwe comic series genaamd London Calling.

Dark Horse Comics is de laatste tijd niet alleen maar bezig geweest met het Cyberpunk 2077 lore book. In samenwerking met Overwatch hebben ze namelijk een nieuwe comic series geproduceerd. De Overwatch: Tracer - London Calling comic series gaat over een jonge Tracer die van alles meemaakt in de straten van Londen. Nadat de Petras wet was aangenomen en Overwatch uit elkaar was gegaan, ging het plichtsbesef en de snelheid bij Tracer niet weg. De eerste comic gaat dan ook over Tracer die inwoners van Londen te hulp schiet. Naast het uitbrengen van deze comic series, heeft Overwatch een evenement aangekondigd: de Tracer Comic Challenge. In dit evenement kunnen spelers een epic skin voor Tracer en andere cosmetics verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is het winnen van games in Overwatch.

De eerste Tracer - London Calling comic is nu al gratis te lezen via de sites Dark Horse Digital en PlayOverwatch. Het Tracer Comic Challenge-evenement loopt van 15 september tot en met 28 september.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?