Overwatch op Nintendo Switch mogelijk

Geplaatst: 17 augustus 2018 21:55

In een recent interview heeft senior producer Pete Stilwell van Blizzard te kennen gegeven dat Overwatch mogelijk is voor de Nintendo Switch. Pete is zelf mede-verantwoordelijk voor de poort van het deze week aangekondigde Diablo III voor de Switch. Hoewel hij er eigenlijk geen zegespraak over heeft, is het wel mogelijk aldus de ervaren man.

Overwatch is technisch gezien mogelijk, maar is ontwikkeld door een volledig ander team. Hij heeft hier zelf niets mee te maken gehad, maar door zijn recente ervaring durft hij wel te stellen dat de game uit te brengen is op de draagbare melkkoe van Nintendo. Blizzard heeft met Diablo III op de Switch vriend en vijand verrast. Hun laatste game met een release op een console van Nintendo is StarCraft Ghost. Over Starcraft gesproken. Daar deed de beste man ook nog een uitspraak over; helaas geen leuke. StarCraft 2 is gezien de gameplay niet meer mogelijk op Nintendo Switch. De snelheid waar tegenwoordig de game mee gespeeld moet worden, maakt het alleen geschikt voor toetsenbord en muis.

onbekend

In 2012 deed Dustin Browder, hoofd ontwerper van StarCraft 2 nog wél de uitspraak, dat voor WiiU een poort van StarCraft interessant is vanwege de besturing met touchscreen. Deze kerel is nog steeds werkzaam bij Blizzard, dus druk hem eens heel snel een Switch in zijn handen.

Bron: Gamespot
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.