Overwatch

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 24 mei 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Overwatch cross-play beschikbaar in eerste bèta

Overwatch cross-play is nu eindelijk beschikbaar. Blizzard heeft de eerste bèta met de nieuwe feature uitgerold.

Zo'n twee weken geleden werd al bekendgemaakt dat Overwatch cross-play krijgt. Dit houdt in dat spelers op pc en alle consoles met elkaar kunnen samenspelen. Destijds werd aangekondigd dat deze nieuwe feature later werd uitgerold in de bèta-fase. Inmiddels zijn de verschillende regio's uit de game verwijderd en wordt het Battle.net-ecosysteem gebruikt om iedereen met elkaar samen te kunnen laten spelen. Blizzard meldt nu dat cross-play voor iedereen beschikbaar is. Het gaat momenteel nog wel om een bèta-versie van de feature en cross-play is niet beschikbaar in de Competitive-modus. Daarnaast is het voor spelers ook mogelijk om niet mee te doen aan cross-play middels een opt-out.

Cross-play is nu beschikbaar voor Overwatch op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Blizzard Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?