Overwatch Anniversary 2020 is begonnen

Geplaatst:

Overwatch bestaat vier jaar en dat wordt gevierd met het evenement Overwatch Anniversary 2020. Dit evenement brengt beloningen met zich mee voor de spelers.

Overwatch Anniversary 2020 is een evenement dat plaatsvindt op Overwatch om haar vierjarig bestaan te vieren. Het evenement brengt nieuwe skins, intro's, emotes en sprays met zich mee die verdiend kunnen worden met exclusieve Anniversary lootboxen. Daarnaast is er de mogelijkheid om epic skins te verkrijgen door deel te nemen aan en het winnen van negen rondes in Quick Play, Competitive Play of Arcade. Elke week komt er een nieuwe epic skin vrij, waaronder Carbon Fiber Sigma, Masked McCree en Fleur de Lis Widowmaker. Om het nog leuker te maken, krijg je een Legendary Anniversary Loot Box door slechts in te loggen tijdens het evenement.

Overwatch is een team-based shooter die bijna op elk platform te spelen is. Overwatch Anniversary 2020 duurt van 19 mei tot 9 juni 2020. Vorige maand is de hero Echo erbij gekomen als speelbare personage.

Bron: Overwatch
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Overwatch

Series

-

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

24 mei 2016

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord