Check al onze gamescom content hier!
Overkill's The Walking Dead
  • ONTWIKKELAAR Overkill Software
  • RELEASEDATUM 6 november 2018, (PS4), (XONE)
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Overkill's The Walking Dead krijgt afgeprijsde Starter Edition vanwege slechte verkoopcijfers

Overkill's The Walking Dead is nog geen maand uit, maar krijgt nu al een afgeprijsde Starter Edition. Uitgever Starbreeze maakte onlangs bekend dat dit het gevolg is van slechte verkoopcijfers van de game.

Eerder maakte de studio nog bekend dat de aandelen van Starbreeze flink zijn gedaald. Volgens de studio richten ze hun pijlen de komende tijd voornamelijk op Overkill's The Walking Dead om er weer een beetje bovenop te komen. Helaas werd de game minder goed verkocht dan de studio gehoopt had, waardoor ontwikkelaar Overkill en uitgever Starbreeze besloten hebben een Starter Edition van de game uit te brengen voor de helft van de prijs van de gewone editie. De Starter Edition van de game bevat enkel het eerste seizoen van Overkill's The Walking Dead, in tegenstelling tot de Standard Edition die ook het tweede seizoen bevat. Volgens de uitgever moet de goedkopere Starter Edition ervoor zorgen dat de drempel voor nieuwe spelers lager ligt om de game uit te proberen. Daarna kunnen ze zelf bepalen of ze verder willen gaan met de game en de uitbreidingen aan willen schaffen.

Overkills The Walking Dead1

De Starter Edition van Overkill's The Walking Dead is vanaf nu verkrijgbaar via Steam op pc. In Februari 2019 komt de game ook naar PlayStation 4 en Xbox One. Of de consoleversies ook een Starter Edition krijgen, is nog niet bekend.

BRON PC Gamer

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?