Overkill's The Walking Dead

  • Ontwikkelaar Overkill Software
  • Eerste releasedatum 1 januari 1970
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Horror
  • Gameliner score -

Overkill's The Walking Dead komt niet naar consoles

Overkill's The Walking Dead, de survival horror game die een aantal maanden geleden voor de pc is uitgekomen, komt niet naar de consoles. Ondanks eerdere berichten heeft de uitgever van The Walking Dead, Skybound Entertainment, hun contract met Starbreeze beëindigd.

Skybound Entertainment is de eigenaar van de comic en is verantwoordelijk voor het redden van Telltale’s The Walking Dead. De uitgever is niet tevreden met de samenwerking met Starbreeze, want volgens de uitgever was de game voor de pc niet wat hun beloofd was en voldeed deze niet aan hun kwaliteitsstandaard. Ze hebben dus besloten om de game voor de consoles te cancelen en stoppen met het ondersteunen van de pc-versie. Ze bieden hun excuses aan hun fans aan en beloven te zoeken naar alternatieve game opties voor het IP.

Overkills The Walking Dead3

Overkill's The Walking Dead is te verkrijgen voor de pc.

BRON pcgamer

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?