Overkill aan minigames in Wii Party

Zojuist is de nieuwe titel Wii Party aangekondigd. In Wii Party zal je de mogelijkheid krijgen om allemaal diverse mini-games te doen met jouw Mii personage.

Wi Party zal te spelen zijn met vier personen op één console en zal mini-games bevatten die variëren van bord spelletjes tot balans spelletjes.

Wii Party zal nog deze zomervakantie verkrijgbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?