Overcooked! 2
  • ONTWIKKELAAR Ghost Town Games Ltd.
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 augustus 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Party
  • GAMELINER SCORE -

Overcooked! krijgt nieuwe bundel All You Can Eat

Wil je Overcooked! en Overcooked! 2 in huis halen voor de volgende generatie? Dan heb je geluk want de Overcooked! bundel genaamd All You Can Eat komt naar de next-gen consoles.

In deze bundel zit al de DLC en de twee Overcooked! games. De eerste Overcooked! wordt opnieuw opgebouwd met de engine van Overcooked! 2. De game krijgt een grafische update en is straks te bewonderen in 4K met 60 fps. Naast de bestaande games komt er ook wat nieuwe content kijken. Er komen namelijk zeven nieuwe levels naar de game en drie nieuwe chefs. De laadschermen worden een stuk minder en er worden nieuwe trophies/achievements toegevoegd. Er komt ook een assist mode naar de game, waardoor de game toegankelijker wordt voor nieuwe spelers. Overcooked! 2 heeft onlangs haar laatste DLC ontvangen genaamd Sun's Out, Buns Out.

Deze Overcooked! bundel komt naar de Xbox Series X en PlayStation 5.

BRON Team17

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?