Ouya vanaf volgende maand voltooid verleden tijd

Razer heeft besloten om de digitale gamestore van Ouya binnenkort offline te halen. Hierdoor wordt de console vanaf volgende maand definitief voltooid verleden tijd.

Echt veel leven zat er niet meer in de console, maar over een tijdje is de Ouya niet meer. Razer heeft het doodvonnis getekend door bekend te maken binnenkort de digitale gamestore offline te halen. Ooit begon de Ouya als een succesvol Kickstarter-project, maar eenmaal op de markt bracht het kleine vierkante doosje een stuk minder teweeg. Doordat er veel bugs waren toen het apparaatje op de markt kwam, kreeg de Ouya al snel veel kritiek te verduren en dat is het nooit te boven gekomen. Het was bedoeld om tegenstand te bieden tegen het machtige PlayStation, maar van enige serieuze concurrentie is nooit echt sprake geweest.

Ouya1

De digitale gamestore van Ouya wordt op 25 juni offline gehaald.

BRON Razer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?