Ouya vanaf volgende maand voltooid verleden tijd

Geplaatst: 24 mei 2019 22:30

Razer heeft besloten om de digitale gamestore van Ouya binnenkort offline te halen. Hierdoor wordt de console vanaf volgende maand definitief voltooid verleden tijd.

Echt veel leven zat er niet meer in de console, maar over een tijdje is de Ouya niet meer. Razer heeft het doodvonnis getekend door bekend te maken binnenkort de digitale gamestore offline te halen. Ooit begon de Ouya als een succesvol Kickstarter-project, maar eenmaal op de markt bracht het kleine vierkante doosje een stuk minder teweeg. Doordat er veel bugs waren toen het apparaatje op de markt kwam, kreeg de Ouya al snel veel kritiek te verduren en dat is het nooit te boven gekomen. Het was bedoeld om tegenstand te bieden tegen het machtige PlayStation, maar van enige serieuze concurrentie is nooit echt sprake geweest.

De digitale gamestore van Ouya wordt op 25 juni offline gehaald.

Bron: Razer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord