Check al onze gamescom content hier!

OutRun Online Arcade komt binnenkort

Microsoft heeft bevestigd dat de game OutRun Online Arcade vanaf 15 april aanstaande te downloaden zal zijn vanaf Xbox Live Arcade.

OutRun Online Arcade is een downloadbare versie van de klassieker OutRun 2 SP. Sumo Digital heeft OutRun 2 SP geconverteerd naar de nieuwe arcade game, en als we kijken naar het verleden (Sumo Digital heeft al heel wat ervaring met dit soort dingen) moet dat helemaal goed gaan komen.

OutRun Online Arcade wordt ook nog verwacht voor de PlayStation 3, maar zoals zo vaak het geval is met dit soort games zal deze versie later verschijnen. Een releasedatum is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal het niet meer dan een paar maanden duren voordat ook de PlayStation 3 versie van de game te downloaden zal zijn vanaf het PlayStation Netwerk.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?