Outriders beleeft connectie problemen op launch

Geplaatst:
Aangepast: 2 april 2021 10:32

Outriders heeft flink wat connectie problemen opgelopen tijdens de dag van lancering. Het officiële Twitter-kanaal licht de problemen toe.

Outriders, de felbegeerde RPG/third-person shooter van People Can Fly en Square Enix, heeft geen makkelijke lancering gehad. Veel spelers kampen met inlogproblemen. Ze blijven vastzitten op het laadscherm of worden tijdens de speelsessie uit de game verwijderd. Outriders vereist een constante online-verbinding, want anders kan de game niet gespeeld worden. Door deze problemen kunnen dus veel spelers de game niet in. Verder kampt de pc-versie met visuele problemen en werkt de crossplay niet naar behoren. Square Enix is bezig met een patch en hoopt die vandaag uit te kunnen brengen. Bekijk hier de preview van Outriders.

Outriders is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Outriders is ook beschikbaar via Xbox Game Pass.

Bron: Outriders
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Outriders

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 april 2021

Ontwikkelaar

People can fly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord