Outer Worlds voor pc exclusief naar Epic Games Store

Geplaatst:
Aangepast: 13 mei 2019 09:32

Opnieuw wordt er een game - al dan niet tijdelijk - exclusief uitgebracht voor de Epic Games Store. Dit keer heeft Obsidian bekendgemaakt hun nieuwe game Outer Wilds exclusief naar het platform te brengen, tot woede van een aantal fans.

Valve's Steam heeft sinds de komst vaak het nakijken als het gaat om grote titels. De hoge vergoedingen die Valve vraagt voor het distribueren van games is voor veel ontwikkelaars de reden om exclusief voor de Epic Games Store te kiezen. Zo ook Obsidian, die daarmee de woede van veel fans op de hals heeft gehaald. In beginsel beloofde de ontwikkelaar de game voor Steam uit te brengen en in een recente update is dit gewijzigd naar Epic Games Store. Deze beslissing stoot veel crowdfunders tegen het zere been en een groot deel wil nu hun geld terug voor de valse beloftes die zijn gemaakt.

Outer Wilds staat gepland voor een release ergens in 2019 voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc, tijdelijk exclusief via Epic Games Store.

Bron: Reddit
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outer Worlds

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord