Oude tijden herleven met Perfect Dark?

Perfect Dark was in de tijd van de Nintendo 64 een toptitel van Rare. Sinds Rare ontwikkeld voor de Xbox 360 is er ook een Perfect Dark naar de Xbox 360 gekomen; Perfect Dark Zero.

Rare brengt de laatste tijd meer van hun oude Nintendo 64-titels naar Xbox Live Arcade. Kijk maar naar Banjo-Kazooie en Banjo-Tooie. Tijdens een presentatie in Brazilië kon je het Perfect Dark logo zien. Zal het origineel dan toch op Xbox Live Arcade komen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?