Bionic Commando

  • Ontwikkelaar GRIN
  • Eerste releasedatum 25 mei 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Oude tijden herleven met Bionic Commando?

Bionic Commando is één van Capcom's recent aangekondigde games. Misschien denk je dat deze game het begin is van een nieuwe franchise. Dit is fout. Bionic Commando verscheen ook al op de NES in 1988. Nu heeft Famitsu hier wat meer nieuws over.

Famitsu vertelt dat Capcom misschien bezig is met een remake van deze retro-game voor Xbox Live Arcade en PlayStation Network. Deze game zal dan tegen bètaling te downloaden zijn op de twee netwerken.

Hoewel Capcom dit nieuws nog niet officieel heeft bevestigd, zou het een goede marketingszet zijn ter promotie van de nieuwe Bionic Commando die in ontwikkeling is voor de Xbox360, PlayStation 3 en PC. Een releasedatum is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?