Oude THQ leden richten nieuwe studio op

Een aantal medewerkers die vroeger een baan hadden bij THQ hebben een nieuwe game-studio opgericht onder de naam 'Azo Studios. Ook de man die verantwoordelijk was voor de game-engine Gamebryo, Dave Eberly, komt naar de nieuwe studio toe. De Gamebryo is een engine die onder andere wordt gebruikt in de recente topper Fallout 3 en Warhammer Online.

Het plan dat Azo Studios heeft is origineel zijn ten opzichte van andere ontwikkelaars. Ze willen zich dus gaan richten op games met een originele setting. Daarnaast willen ze technieken ontwikkelen die ontwikkelaars van andere studio's dan weer kunnen gebruiken in hun eigen games.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?