S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

  • Ontwikkelaar GSC Game World
  • Eerste releasedatum 23 maart 2007
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Open-World, Horror, Survival
  • Gameliner score -

Oude S.T.A.L.K.E.R. gratis te downloaden

Wegens grote belangstelling heeft GSC Game Publishing, de uitgever van Shadow of Chernobyl in Rusland, een oude versie van S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl beschikbaar gesteld.

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl kende een lange lijdensweg voordat het in maart 2007 eindelijk in de schappen kwam te liggen. Al in 2001 werd het spel aangekondigd en ontstonden er grote verwachtingen. De eerste beelden zagen er zeer veelbelovend uit, maar helaas liep het project vertraging op. In 2004 werd er besloten om het spel te renoveren, wat resulteerde in nog een extra vertraging van drie jaar. Uiteindelijk is er een heel ander spel uitgekomen. Veel fans van S.T.A.L.K.E.R. vroegen zich dan ook af hoe het originele spel eigenlijk was. Precies om die reden heeft GSC Game Publishing, de uitgever van Shadow of Chernobyl in Rusland, de de laatste versie van vóór de renovatie gratis beschikbaar gesteld.

De 2004 build van S.T.A.L.K.E.R. is hier te downloaden. GSC heeft laten weten dat het geen ondersteuning biedt bij problemen en dat het spel geregeld vast kan lopen en bugs bevat.

Installatieprocedure:

1. Download de game hier.
2. Pak alle .rar bestanden uit en plaats de inhoud in een map.
3. Verwijder de 'savedgames' map.
4. Start het spel met run_alife_s.bat.
5. Download deze bestanden en plaats ze in de geïnstalleerde map voor betere graphics.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?