Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Oude klassieker komt uit in 2009

Een maand geleden vertelde Square-Enix al dat ze werken aan een DS-versie van de oude klassieker Chrono Trigger. Deze game is nooit bij ons in de buurt gekomen en het vervolg, Chrono Chross ook al niet.

Amerika kan deze game al spelen tijdens de feestdagen. Wij Europeanen moeten iets langer wachten. De Europese versie staat nu in 2009 op de planning. Square-Enix liet ook weten dat de Europese versie van Chrono Trigger een paar weken na de Amerikaanse versie komt. Een goede schatting is daardoor januari.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?