Oude en nieuwe characters in tekken 6

Vandaag heeft Namco vijf characters aangekondigd voor Tekken 6. Drie hiervan zullen de meeste wel kennen. In de nieuwe Tekken zien we namelijk Marshall Law, Yoshimitsu en Eddy Gordo terug, maar er zijn ook twee nieuwe characters bijgekomen.

Alisa Bosconovich en Lars Alexandersson zullen we namelijk ook tegen komen in de nieuwe Tekken. Overigens is Alisa erg bekend om haar speciale aanvallen en Lars is erg goed in karate. Zo beoefend bijna elke character zijn eigen vechtstijl.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?