Originele Xbox Live na vandaag verleden tijd

Gamers met de eerste Xbox, die nog steeds Xbox Live hierop spelen opgelet. Na vandaag stopt Microsoft met het beschikbaar stellen van deze online dienst. Dat betekent dat er geen support en online multiplayer meer mogelijk is.

Je hebt dus nog tot 12 uur vanavond de kans om Halo 2 met je vrienden te spelen. Daarna is het over en uit en kan je alleen nog de herinneringen koesteren. Of natuurlijk verder met de multiplayer in Halo 3...

Xbox Live voor Xbox 1, vaarwel!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?