Originele Metal Gear Solid sluipt naar het PSN

Een tijdje terug vroeg Alex zich af of de Oddworld-serie ooit naar het PlayStation Network zou komen. Zijn gebeden zijn verhoord en de Oddworld games komen naar de PlayStation Store.

Al ruim een jaar hoop ik dat de eerste Metal Gear Solid naar de PlayStation Store komt en nu is het dan zover. 19 november zal Metal Gear Solid tegen de prijs van 9,99 euro te koop zijn in de PlayStation Store. Naast deze game zal ook Metal Gear: Portable Ops- en Metal Gear Portable Ops Plus in de Store komen. Er zijn voor deze twee games nog geen releasedata, maar deze zullen snel komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?