Originele Banjo Kazooie naar 3 december

Banjo Kazooie gaat verder naar het verleden dan je wellicht denkt. Het eerste deel kwam namelijk uit op de Nintendo 64. Ter viering van de nieuwe Banjo Kazooie: Nuts & Bolts wordt daarom de oude klassieker naar Xbox Live Arcade gebracht.

Microsoft en Rare hebben vandaag bekendgemaakt dat de game nog niet helemaal klaar is voor de oorspronkelijke releasedatum, die volgende week zou plaatsvinden. De game zal nu op 3 december verschijnen. Als je Banjo Kazooie: Nuts & Bolts heb gekocht zal je hem al op 26 november kunnen spelen door middel van een actiecode.-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?