Assassin's Creed III

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 22 november 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Originele Assassins Creed III verwijderd van Steam en Uplay

De originele Assassins Creed III is niet meer te koop via Uplay en Steam. Dit komt omdat Assassins Creed III Remastered recent is uitgekomen.

Op Steam bestaat de pagina nog wel, alleen de koopknop is verwijderd. Als je de game al hebt gekocht is er niks aan de hand en kun je hem gewoon nog spelen. Het verwijderen van de originele game heeft zo zijn voor- en nadelen. Zo kan het niet meer voorkomen dat je per ongeluk de originele versie koopt als je de remastered versie wil kopen, maar aan de andere kant kun je de games niet meer met elkaar vergelijken.

assassins creed III

In de nieuwe versie van de game zijn onder andere de graphics verbeterd, ziet de minimap er beter uit en zijn er meer stealth opties.

BRON Steam

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?