Ori and the Will of the Wisps rendert in 6K op Xbox Series X

Geplaatst: 5 november 2020 09:13
Aangepast: 5 november 2020 09:13

Ori and the Will of the Wisps gaat er straks op de next-gen console ontzettend goed uit zien. De game rendert namelijk in 6K op de Xbox Series X.

Ori and the Will of the Wisps is een ontzettend populaire side-scrolling platformer/metroidvania. De game wordt vooral geprijsd om haar grafische stijl, zoals ook in Bram's review van Ori and the Will of the Wisps te lezen is. De game komt straks ook naar de next-gen consoles en daar krijgt de game nog betere graphics. Op het gameforum Resetera geeft game director van Moon Studios, Thomas Mahler, namelijk aan dat de game gebruikmaakt van een speciale modus waarbij het op de Xbox Series X intern rendert op 6K-resolutie. Middels supersampling wordt deze resolutie daarna terug geschaald naar 4K, waardoor de beeldkwaliteit nog beter wordt. Volgens Mahler is er momenteel nog geen vergelijkbare techniek om de beeldkwaliteit te verbeteren.

onbekend

Ori and the Will of the Wisps is momenteel te spelen op pc, Xbox One en Nintendo Switch. De game komt 10 november uit op de Xbox Series X/S.

Bron: Resetera
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ori and the Will of the Wisps

Series

Ori

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

11 maart 2020

Ontwikkelaar

Moon Studios GmbH

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord