Orcs Must Die! 3 details vrijgegeven

Geplaatst:

Er zijn nieuwe Orcs Must Die! 3 details vrijgegeven. De volgende informatie werd achterhaald in een interview met Game Rant.

Het verhaal zet zich voort 23 jaar na Orcs Must Die! 2. Het gaat vooral over het herbouwen van The Order met nieuwelingen. War Machines en War Scenarios zijn de twee grootste gameplay toevoegingen. War Scenarios worden omschreven als een eindbaas ronde, waar de speler ook buiten het kasteel kan gaan om de Orcs zelfs de kop in te drukken. War Machines zijn de nieuwe en grootschalige valstrikken die gebruikt kunnen worden door de speler tijdens zulke boss waves. Orcs Must Die! 3 wordt gemaakt met de Unreal Engine 4. De exclusiviteit met Google Stadia is tijdelijk, de game komt uiteindelijk ook naar andere platformen. Hieronder zie je de eerste trailer, mocht je die gemist hebben.

Orcs Must Die! 3 is beschikbaar in 2020 voor Google Stadia. Wanneer het naar andere platformen komt is nog niet bekend.

Bron: Game Rant
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Orcs Must Die! 3

Series

-

Uitgever

Robot Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia

Releasewindow

14 juli 2020

Ontwikkelaar

Robot Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord