Opvolger Wii 'waarschijnlijk 3D'

De CEO van Nintendo, Satoru Iwata, heeft aan de Japanse krant Nihon Keizai Shimbun meegedeeld dat de volgende console van Nintendo waarschijnlijk gebruik gaat maken van de 3D-functionaliteit.

If you display a 3D image, the image quality becomes extremely bad, so we'd probably do it with the next system.

Voordat Nintendo beslissingen maakt, willen ze wel eerst weten hoe de 3D-televisiemarkt zich de komende jaren gaat ontwikkelen.

We're thinking that the timing should be once the 3D television adoption rates crosses the 30% mark. We're looking at the adoption trends.

Afgelopen dinsdag heeft Nintendo de Nintendo 3DS gepresenteerd. De nieuwe handheld kan 3D beelden laten zien, zonder dat er een 3D brilletje voor nodig is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?