Opvolger van The Darkness in ontwikkeling

Het kan soms lang duren voordat geruchten worden bevestigd. Eind 2007 werd er namelijk al gespeculeerd over een opvolger van The Darkness, en vandaag is eindelijk aangekondigd dat die game er ook gaat komen.

De eerste game deed het aardig en verkocht ook wel goed, maar er waren toch enkele puntjes van kritiek op het spel. Zo zou de multiplayer mode niet helemaal optimaal werken. Met deze opvolger kan de ontwikkelaar daar verandering in brengen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?