Optreden The Offspring in World of Tanks

Geplaatst: 20 september 2019 10:00
Aangepast: 20 september 2019 10:04

De bekende punk rock band The Offspring heeft aangekondigd tijdens War Gamer Fest: Tanker Day op te treden in de game World of Tanks.

Het optreden van The Offspring in World of Tanks wordt een in-game optreden waarin ze een complete set spelen. Je kan het optreden vinden in je game garage. De band wordt geanimeerd in de game, waarbij de ontwikkelaars gebruik maken van motion capture, om de band zo authentiek mogelijk weer te geven. Het concert is onderdeel van het Tank Festival. Dit is een maand durend in-game festival waarbij verschillende game-modi gelanceerd worden. Tijdens dit festival kan je meedoen aan verschillende evenementen, zoals bijvoorbeeld tank races. De band The Offspring heeft gehint naar een verdere samenwerking met World of Tanks, naast dit in-game concert. Echter is hier nog niets over bekend.

Het Tank Festival is tot en met 7 oktober te bezoeken, evenals het virtuele optreden van The Offspring. Het optreden is op zowel de pc als console bij te wonen.

Bron: Wargaming
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Tanks

Series

-

Uitgever

Wargaming

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 april 2011

Ontwikkelaar

Wargaming

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord