Opslagruimte voor Xbox 360 Dashboard Update

Voor de aankomende Dashboard Update van de Xbox 360 is minimaal 128 MB vrije ruimte nodig op de harde schijf van je Xbox 360. Dit is nodig om de update goed te kunnen installeren.

Maar als je nou geen harde schijf op je Xbox 360 hebt? Dan heeft Microsoft gelukkig nog een andere oplossing in petto, alleen hebben ze nog niet verteld welke dat is. Waarschijnlijk gaat dit gebeuren doordat je de update van de site van Microsoft download en op een cd brandt. We houden je erover op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?