Oprichter DICE opent nieuwe studio

De oprichter van de bekende Zweedse ontwikkelingsstudio DICE, Fredrik Liljegren, heeft vandaag een nieuwe ontwikkelingsstudio geopend, genaamd Antic Entertainment. Dit doet hij omdat hij na de overname van DICE door Electronic Arts een nieuwe uitdaging nodig heeft.

Om de uitdaging wat te verlichten heeft hij verschillende kwalitatieve werknemers van DICE weten te strikken voor zijn eigen studio. Voorlopig zal de studio zich enkel richten op Free-to-Play games en als aanvulling ook spellen voor de iPhone, maar als er budget vrijkomt zal de studio zich tevens bezighouden met retailspellen voor de next-gen consoles.

Antic Entertainment's focus is to bring that AAA quality to our free-to-play titles, giving us tremendous opportunity for growth," says Liljegren. "This sector of the industry is just now coming into the limelight, as the consumer is adapting and seeking more flexible and efficient ways to play games.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?