Check hier alle PlayStation State of Play content

Opnieuw toveren met Harry in juni

Electronic Arts en Warner Bros. hebben vandaag bevestigd dat de game Harry Potter en de Halfbloedprins uit zal komen op 30 juni 2009. Dat is net iets eerder dan de film, zodat je alvast in de goede sfeer kunt komen alvorens je Harry zijn zesde jaar op Zweinstein kunt zien volgen op het witte doek.

In het zesde deel van deze franchise kun je als speler deelnemen aan magische toverduellen en meedoen in het Zwerkbalteam van Griffoendor. De game komt dus eind juni uit voor alle platformen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?