Opgeslagen data Baldur's Gate 3 Early Access niet over te zetten

Geplaatst:
Aangepast: 14 oktober 2020 11:19

Als je de Early Access van Baldur's Gate 3 hebt gespeeld, is er een belangrijk detail dat je moet onthouden. Je opgeslagen spelvoortgang van de Early Access is straks namelijk niet over te zetten naar de volledige versie van de game.

De Early Access van Baldur's Gate 3 is inmiddels al een weekje aan de gang en veel fans hebben zich aan de nieuwe RPG gewaagd. Ontwikkelaar Larian Studios heeft onlangs echter wel bekendgemaakt dat de opgeslagen spelvoortgang van de Early Access straks niet over te zetten is naar de volledige versie van Baldur's Gate 3. Volgens de ontwikkelaar wordt dit gedaan vanwege de vele verschillende veranderingen en updates die gedaan worden tijdens de Early Access-fase. Hierdoor wordt het simpelweg niet mogelijk om de opgeslagen spelbestanden compatibel te maken met de uiteindelijke versie van de game. Dit betekent enerzijds dat je dus, wanneer de game straks uitkomt, helemaal opnieuw moet beginnen met het aanmaken van een personage en het eerste hoofdstuk opnieuw door moet spelen. Anderzijds betekent dit ook dat je nu tijdens de Early Access-periode de volledige vrijheid hebt om te experimenteren met de uitgebreide Character Creator en verschillende speelstijlen kan uitproberen zonder consequenties.

onbekend

Baldur's Gate 3 is momenteel beschikbaar in de Early Access via Steam. Wanneer de game een volledige release krijgt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Larian Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord