Baldur's Gate 3

  • Ontwikkelaar Larian Studios
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2020
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Opgeslagen data Baldur's Gate 3 Early Access niet over te zetten

Als je de Early Access van Baldur's Gate 3 hebt gespeeld, is er een belangrijk detail dat je moet onthouden. Je opgeslagen spelvoortgang van de Early Access is straks namelijk niet over te zetten naar de volledige versie van de game.

De Early Access van Baldur's Gate 3 is inmiddels al een weekje aan de gang en veel fans hebben zich aan de nieuwe RPG gewaagd. Ontwikkelaar Larian Studios heeft onlangs echter wel bekendgemaakt dat de opgeslagen spelvoortgang van de Early Access straks niet over te zetten is naar de volledige versie van Baldur's Gate 3. Volgens de ontwikkelaar wordt dit gedaan vanwege de vele verschillende veranderingen en updates die gedaan worden tijdens de Early Access-fase. Hierdoor wordt het simpelweg niet mogelijk om de opgeslagen spelbestanden compatibel te maken met de uiteindelijke versie van de game. Dit betekent enerzijds dat je dus, wanneer de game straks uitkomt, helemaal opnieuw moet beginnen met het aanmaken van een personage en het eerste hoofdstuk opnieuw door moet spelen. Anderzijds betekent dit ook dat je nu tijdens de Early Access-periode de volledige vrijheid hebt om te experimenteren met de uitgebreide Character Creator en verschillende speelstijlen kan uitproberen zonder consequenties.

Baldurs Gate 36

Baldur's Gate 3 is momenteel beschikbaar in de Early Access via Steam. Wanneer de game een volledige release krijgt, is momenteel nog niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?