Check al onze gamescom content hier!

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising lanceert met explosieve trailer

Dit jaar verschijnt Operation Flashpoint 2: Dragon Rising voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De game staat bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad en zeer realistische gameplay.

Vandaag is er een launchtrailer verschenen van deze game, die laat zien waar de game een beetje over gaat. Check de launchtrailer hier beneden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?