Openingsceremonie BlizzCon niet geschikt voor kinderen

Geplaatst:
Aangepast: 1 november 2019 11:13

De openingsceremonie van BlizzCon is niet geschikt voor kinderen. Dit blijkt uit een bord dat bij het congrescentrum staat waar het evenement gehouden wordt.

Over een paar uur is het tijd voor de openingsceremonie van BlizzCon. Jaarlijks wordt het evenement afgetrapt met een openingsceremonie waarin Blizzard alle nieuwe games en uitbreidingen aankondigt. Dit jaar lijkt de openingsceremonie beelden te bevatten die niet geschikt zijn voor de jonge kijkers. Buiten het Anaheim Convention Center in Californië staat namelijk een bord waarop vermeld wordt dat de openingsceremonie niet geschikt is voor kinderen. Wat deze beelden precies zijn, weten we over een paar uur. Naar aanleiding van de eerder gelekte informatie over Diablo IV, is het aannemelijk dat Blizzard vanavond eindelijk de opvolger van Diablo III gaat aankondigen.

De openingsceremonie vindt vanavond 1 november om 19 uur onze tijd plaats.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord