Opening Disney's Epic Mickey

Epic Mickey zou volgens Warren Spector een game moeten zijn voor de Disney-fans. Om ons nog meer te hypen voor de game, die dit najaar uit moet komen, hebben ze alvast een pre-release filmpje laten zien.

Kleine kinderen die dit spel spelen zullen misschien nooit meer kunnen slapen met een spiegel in hun kamer, maar dat maakt niet uit. Het ziet er namelijk allemaal geweldig uit.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?