Opencritic plaatst unieke disclaimer bij Cyberpunk 2077

Geplaatst:

Reviewplatform Opencritic heeft een unieke disclaimer geplaatst bij hun pagina van Cyberpunk 2077. De disclaimer gaat over verschillen in prestaties op de pc en consoles.

Cyberpunk 2077 kwam vorige week uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game werd gemengd ontvangen, omdat veel spelers last hadden van bugs die het spelen belemmerden en zeer matige prestaties op de PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft ondertussen zijn excuses aangeboden voor de ondermaatse prestaties van de game. De disclaimer van Opencritic zegt dat er veel verschillen zijn in de prestaties van de pc-versie en die van de PlayStation 4 en Xbox. Het unieke aan deze disclaimer is dat het reviewplatform ook zegt dat zij en een aantal reviewers vermoeden dat Projekt Red bewust de ondermaatse staat van de consoleverie van Cyberpunk 2077 verborgen hebben gehouden tot de release. De volledige disclaimer is hieronder te bekijken.

onbekend

Cyberpunk 2077 is nu uit op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Houdt onze website in de gaten voor onze review van de game.

Bron: Opencritic

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cyberpunk 2077

Series

-

Uitgever

CD PROJEKT RED

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 december 2020

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord