Open brief van NCsoft over veiligheid accounts Aion

NCsoft heeft op de Aion website een open brief geplaatst over de account security van Aion.

Net als andere MMORPG uitgevers heeft NCsoft te maken met cybercriminelen, die op velerlei manieren proberen de accountgegevens van spelers te stelen, waarmee veel geld wordt buitgemaakt.

In deze brief laat NCsoft weten wat zij doen om een veilige omgeving voor de game te garanderen en, nog belangrijker, wat wij gamers kunnen doen om ons account goed te beschermen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?