Smite

  • Ontwikkelaar Hi-Rez Studios
  • Eerste releasedatum 24 maart 2014
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

Open bèta voor PS4-versie Smite

Zojuist heeft Hi-Rez studios een open bèta voor de PlayStation 4-versie van Smite aangekondigd. De open bèta valt samen met de viering van Smite's verjaardag. De pc-versie verscheen alweer twee jaar geleden en met inmiddels 5 miljoen spelers is dit een feestje waard.

Vanaf 22 maart kun je in de bèta-fase strijden met de goden en mythische wezens. Iedereen met een PlayStation 4 kan deelnemen. Je kunt ook eerder de wereld van Smite induiken. Als je Smite op Facebook, Instagram, Youtube of Twitter leuk vindt, ontvang je een speciale code.

Smite is reeds verkrijgbaar voor de pc en Xbox One. Voor de PlayStation 4-versie is vooralsnog geen releasedatum bekend.

BRON Persbericht Hi-Rez Studios

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?