Hearthstone: Heroes of Warcraft
  • ONTWIKKELAAR Blizzard Entertainment
  • EERSTE RELEASEDATUM 12 maart 2014
  • PLATFORMEN Pc, iOS, Android
  • GAMELINER SCORE -

Open bèta van Hearthstone Battlegrounds is live

Hearthstone-spelers hoeven niet langer geduld te hebben en kunnen aan de slag met de nieuwe gamemodus Battlegrounds. Een modus die het Auto Chess-genre omarmt en veel van de game automatiseert voor de speler in kwestie.

Het zal even wennen zijn voor Hearthstone-spelers die gewend zijn zelf hun kaarten op het slagveld te besturen. Met de introductie van de nieuwe gamemodus genaamd 'Battlegrounds' is een groot deel van de welbekende kaartgame geautomatiseerd. En hiermee neigt de game meer naar het Auto Chess-genre, dan naar een traditionele kaartspel. Battlegrounds verkeer vanaf vandaag in de open beta-staat, wat inhoudt dat alle spelers de gamemodus flink kunnen testen. Blizzard Entertainment heeft, net voordat de gamemodus publiekelijk werd, significante balanswijzigingen doorgevoerd. Zo heeft Mama Bear een kleine 'nerf' ontvangen en zijn de krachten van Toki, King Mula, en Jaraxxus een beetje aangepast. Ontwikkelaars zijn inmiddels ook al met elkaar in gesprek over de toekomst van de gamemodus.

hearthstone

Binnenkort verschijnen er meer Hearthstone Battlegrounds-helden in de gamemodus, zo laat Blizzard weten via hun website. Wanneer zij daad bij het woord voegen is nog niet bekend.

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?