Open bèta van Hearthstone Battlegrounds is live

Geplaatst:
Aangepast: 12 november 2019 21:20

Hearthstone-spelers hoeven niet langer geduld te hebben en kunnen aan de slag met de nieuwe gamemodus Battlegrounds. Een modus die het Auto Chess-genre omarmt en veel van de game automatiseert voor de speler in kwestie.

Het zal even wennen zijn voor Hearthstone-spelers die gewend zijn zelf hun kaarten op het slagveld te besturen. Met de introductie van de nieuwe gamemodus genaamd 'Battlegrounds' is een groot deel van de welbekende kaartgame geautomatiseerd. En hiermee neigt de game meer naar het Auto Chess-genre, dan naar een traditionele kaartspel. Battlegrounds verkeer vanaf vandaag in de open beta-staat, wat inhoudt dat alle spelers de gamemodus flink kunnen testen. Blizzard Entertainment heeft, net voordat de gamemodus publiekelijk werd, significante balanswijzigingen doorgevoerd. Zo heeft Mama Bear een kleine 'nerf' ontvangen en zijn de krachten van Toki, King Mula, en Jaraxxus een beetje aangepast. Ontwikkelaars zijn inmiddels ook al met elkaar in gesprek over de toekomst van de gamemodus.

Binnenkort verschijnen er meer Hearthstone Battlegrounds-helden in de gamemodus, zo laat Blizzard weten via hun website. Wanneer zij daad bij het woord voegen is nog niet bekend.

Bron: Blizzard Entertainment

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord