Battlefield 4
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 oktober 2013
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Open bèta van Battlefield 4 start op 1 oktober

De open bèta van Battlefield 4 start op 1 oktober, dit heeft EA bekendgemaakt. Xbox 360, pc en PlayStation 3 bezitters, kunnen dan aan de slag met de bèta van Battlefield 4. Zo kunnen fans alvast even proeven van wat er komen gaat.

Battlefield 4 zal op 29 oktober uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc. Tevens is al bekend wanneer de next-gen-versies zullen verschijnen van Battlefield 4. Deze verschijnen op 19 november (Noord Amerika) en op 21 november (Europa) voor de Xbox One en op 12 november (Noord Amerika) en 29 november (Europa) voor de PlayStation 4.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?